Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Alblasserdam

Met spoed een loodgieter nodig in Alblasserdam? Bel snel naar 0180 - 519 078. Wij komen direct uw riool ontstoppen als dat nodig is. Alle ongemakken met uw riool of afvoer worden direct verholpen door een ervaren loodgieter. U kunt bij ons rekenen op:

Problemen met uw riolering
Er kunnen zich verschillende problemen voordoen met uw riolering. Zo kan het zijn dat het water in uw gootsteen, douche of toilet niet meer goed wegloopt. Ook is het mogelijk dat u vreemde geluiden hoort in de afvoer of dat u stank ervaart in huis. In deze gevallen is de kans groot dat uw riolering verstopt is. Gelukkig levert Klapwijk Rioolservice als loodgieter diverse diensten in de omgeving van Alblasserdam om deze problemen te verhelpen.

Naast onze ontstoppingsservice, kunt u ook bij ons terecht voor de aanleg of de reparatie van uw riolering, leidingen, vetput en/of septic tanks. Zelfs straatwerk, grondwerkzaamheden en het reinigen van dakgoten behoort tot ons dienstenpakket. Zoals u wellicht merkt, zijn wij van alle markten thuis. Wanneer u een loodgieter in Alblasserdam zoekt, is het dus verstandig om contact met ons op te nemen. Leg uw probleem aan ons voor, zodat wij u kunnen vertellen welke oplossing wij kunnen bieden.

De oorzaak van een verstopte riolering
De oorzaken van een verstopte riolering zijn zeer uiteenlopend. Voordat wij aan de slag gaan, zoeken we dit tot op de bodem uit. Letterlijk zelfs. In veel gevallen is de oorzaak eenvoudig: de afvoer is dan dichtgeslibd door etens- of zeepresten. Maar ook een verouderd rioleringsstelsel, wortelingroei of bodemverzakking kan de oorzaak zijn van uw problemen. Gelukkig bieden wij voor iedere situatie een passende oplossing.

Loodgieter in Alblasserdam nodig?
Loopt het water niet goed weg, hoort u rare geluiden in de afvoer of heeft u last van stank? Klapwijk Rioolservice helpt u van al uw rioleringsproblemen af. Neem direct contact op met onze loodgieters in Alblasserdam.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen