Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Nieuw-Lekkerland

Loopt het water niet weer weg door het doucheputje, spoelt het toilet niet meer goed door, blijft het water in uw wasbak staan of komen er nare geurtjes uit uw afvoer? Dan is het de hoogste tijd om een loodgieter in te schakelen.
Klapwijk Rioolservice is uw loodgieter in Nieuw-Lekkerland. Bel naar 0180 - 519 078 om onze hulp in te schakelen. 

Al meer dan 25 jaar hebben wij werkervaring in de omgeving van Nieuw-Lekkerland. Onze loodgieters kunt u bij u in de buurt inschakelen voor aanleg, onderhoud, renovatie, reparatie en ontstopping van uw afvoer en riolering. Zelfs wanneer u zelf nog geen duidelijk idee heeft van wat de oorzaak is van uw probleem, kunnen wij u verder helpen. Zo sporen wij het probleem binnen no-time op.  

Riolering vernieuwen en meer
Wanneer u uw riolering wil vernieuwen, kunt u contact met ons opnemen. Uw riolering laten renoveren is een optie, maar het aanleggen van een compleet nieuwe riolering behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook bij een nieuwe woning in Nieuw-Lekkerland staan wij dus graag voor u klaar als loodgieter.
Daarnaast reinigen wij dakgoten en regenpijpen, verrichten wij grondwerkzaamheden en straatwerk, legen wij septic tanks en vervangen wij vetputten. Wat uw wens ook is: stel ons uw vraag en onze rioolspecialisten helpen u verder.

Loodgieter in Nieuw-Lekkerland nodig?
Bij verstoppingen, lekkages en andere problemen met uw afvoer en riolering zijn wij u graag van dienst. Een verstopping kan ieder moment plaatsvinden, maar op geen enkel moment komt een probleem met uw riolering u werkelijk 'goed' uit. Rioleringsproblemen komen nooit gelegen.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen