Over ons

Graag willen wij ons bedrijf bij u onder de aandacht brengen omdat wij u kunnen ontzorgen op het gebied van rioleringen. 

Actueel

Dienstverlening blijft gehandhaafd
Onze diensten worden vooralsnog op de gebruikelijke wijze uitgevoerd. Wij zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Onze website is vanzelfsprekend permanent beschikbaar.

Maatregelen.
Wij vragen klanten bij het aannemen van een opdracht of binnen de woning of de bedrijfsruimte mensen aanwezig zijn die in contact zijn geweest met een besmet persoon, of zelf klachten hebben zoals hoesten, verkoudheid of koorts. In dat geval zullen wij – naast de reeds van toepassing zijnde maatregelen - extra maatregelen nemen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Mocht er reeds een afspraak staan en bovenstaande situatie heeft zich tussentijds voorgedaan, dan verzoeken wij u om dit bij ons te melden.
Onze medewerker zal de bovenstaande vraag bij aankomst nogmaals stellen.
Geef in het belang van de volksgezondheid een eerlijk antwoord. Wij zullen u altijd van dienst zijn, maar nemen indien nodig extra maatregelen. Deze houden onder ander in dat u de deur voor ons dient te openen, maar dat u zelf niet in de te betreden ruimtes aanwezig mag zijn tijdens de uitvoering van onze werkzaamheden.
Tenslotte; een van de genomen maatregelen heeft effect op de bezetting van ons kantoor. Daardoor kan het voorkomen dat u iets langer moet wachten aan de telefoon. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.
Zodra wij wijzigingen in onze dienstverlening moeten doorvoeren als gevolg van verder gaande maatregelen informeren we u via onze website. Indien u dan al een afspraak heeft staan informeren wij u persoonlijk.
Kijk voor meer informatie over het coronavirus op de website van de Rijksoverheid:

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen

Ons Werkgebied

Wij werken voor bedrijven, particulieren, gemeenten, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, beleggers, loodgieters enz. Bel ons voor een prijsindicatie of voor een advies/offerte