Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een loodgieter in Capelle aan den IJssel? Klapwijk Rioolservice is uw specialist in de regio. Onze ervaren loodgieters staan direct voor u klaar, ook bij spoed. Dus is uw riolering of afvoer verstopt? Dan kunt u erop rekenen dat de loodgieters van Klapwijk Rioolservice voor u klaarstaan. Bel daarom direct naar 0180 - 519 078 voor vakkundige hulp. 
Problemen met uw riolering
Ruikt u een naar luchtje in huis? Maakt uw afvoer vreemde geluiden? Of loopt het water niet goed weg? Dan zou het goed kunnen dat u problemen heeft met uw riolering. Dit zijn namelijk bekende voortekenen die kunnen duiden op een verstopte afvoer. Maar ook andere problemen met uw riolering - zoals een verouderd rioleringsstelsel, wortelingroei of bodemverzakking - komen regelmatig voor. Wanneer u het idee heeft dat er iets loos is, komen wij graag bij u langs om de oorzaak te achterhalen. En natuurlijk om uiteindelijk de oplossing te bieden.
Veelvoorkomende voortekenen:
    U heeft last van stank in huis;
    Uw afvoer maakt vreemde geluiden;
    Het water in uw wasbak, douche of wc loopt niet goed weg;
    Uw vaatwasser of wasmachine is verstopt.
Uw loodgieter in Capelle aan den IJssel
Woont u in Capelle aan den IJssel of in de omgeving daarvan? Dan kunt u bij bovengenoemde problemen de hulp van Klapwijk Rioolservice inschakelen. Voor iedere klus hebben wij ervaren loodgieters klaarstaan die u direct komen helpen. Vanaf onze locatie in Krimpen aan de Lek zijn wij spoedig ter plekke, zodat u binnen korte tijd van de problemen af bent.


Waarom Klapwijk Rioolservice
Het feit dat wij bij u in de buurt zijn gevestigd en u daardoor snel kunnen helpen, is niet het enige voordeel dat wij bieden. Bij Klapwijk Rioolservice kunt u namelijk rekenen op de volgende voordelen:
    Onze opgeleide specialisten leveren werk van hoge kwaliteit voor de lange duur;
    Voor ieder rioleringsprobleem bieden wij een oplossing op maat;
    Wij staan voor eerlijke tarieven en duidelijke verwachtingen;
    Wij zorgen ervoor dat u zo weinig mogelijk hinder ervaart.
Loodgieter in Capelle aan den IJssel nodig?
Dus bent u met spoed op zoek naar een loodgietersbedrijf in Capelle aan den Ijssel? Onze vakkundige loodgieters staan direct voor u klaar. Of het nu gaat om een verstopte wc of gootsteen, een doucheputje dat niet goed doorloopt, vervelende geurtjes uit uw riolering of een verstopte dakgoot, Klapwijk Rioolservice is uw loodgieter in Capelle aan den IJssel. U kunt ons inschakelen voor een breed scala aan loodgietersdiensten. 
Neem direct contact met ons op voor al onze loodgietersdiensten bij u in de buurt. Wij lossen uw problemen vakkundig op.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen