Over ons

Graag willen wij ons bedrijf bij u onder de aandacht brengen omdat wij u kunnen ontzorgen op het gebied van rioleringen. 

Ervaren rioolspecialist

Klapwijk Rioolservice in Krimpen aan de Lek is al ruim 25 jaar een begrip in de Krimpenerwaard, Krimpen a/d IJssel en Gouda op het gebied van rioolontstoppingen, de aanleg van nieuwe riolering en het leggen en reinigen van septic tanks, olie- of vetafscheiders. We leggen nieuwe systemen aan en lossen schade of andere problemen snel en adequaat op. Ons professioneel uitgeruste en VCA gecertificeerde team werkt dagelijks voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, overheden en aannemers. We staan 7 dagen per week en 24 uur per dag klaar om verstoppingen, lekkages en stankoverlast te verhelpen. Dat vergt een strakke planning en gemotiveerde mensen.
Na jarenlange inzet heeft Wim-Peter Klapwijk de dagelijkse leiding per 1 januari 2020 overgedragen aan Berry en Anneke Teeuwen. De flexibiliteit en de inzetbaarheid van Klapwijk Rioolservice is steviger gewaarborgd en in capaciteit vergroot door de nauwe samenwerking met Teeuwen Infra uit Stolwijk. 
Woningcorporaties en VvE’s
Speciaal voor Woningcorporaties en VvE’s hebben wij een systeem voor het verzorgen van het complete rioolonderhoud. Huurders en bewoners nemen direct contact met ons op voor een afspraak bij rioolproblemen. Dat kan telefonisch en online: 24/7. Wij rapporteren maandelijks aan de corporaties en VvE’s wat er door ons op welk moment is uitgevoerd.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij ondernemen volgens de triple-P benadering: onze economische prestaties (Profit) bereiken wij met respect voor de sociale kant (People) en daarbij houden we rekening met de ecologische randvoorwaarden (Planet). In het kort houdt dat in dat ons materieel zo min mogelijk CO2 uitstoot, ons kantoor nagenoeg energieneutraal is, alleen biologisch afbreekbare middelen worden gebruikt en verantwoord wordt hergebruikt en gerecycled. Daarnaast zijn we erkend leerbedrijf en bieden we ondersteuning aan plaatselijke verenigingen.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen

Ons Werkgebied

Wij werken voor bedrijven, particulieren, gemeenten, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren, beleggers, loodgieters enz. Bel ons voor een prijsindicatie of voor een advies/offerte