Over ons

Graag willen wij ons bedrijf bij u onder de aandacht brengen omdat wij u kunnen ontzorgen op het gebied van rioleringen. 

Ervaren rioolspecialist

Klapwijk Rioolservice in Krimpen aan de Lek is al ruim 25 jaar een begrip in de Krimpenerwaard, Krimpen a/d IJssel en Gouda op het gebied van rioolontstoppingen, de aanleg van nieuwe riolering en het leggen en reinigen van septic tanks, olie- of vetafscheiders. We leggen nieuwe systemen aan en lossen schade of andere problemen snel en adequaat op. Ons professioneel uitgeruste en gemotiveerde team werkt dagelijks voor particulieren, woningcorporaties, VvE’s, overheden en aannemers. 
Na jarenlange inzet heeft Wim-Peter Klapwijk de dagelijkse leiding per 1 januari 2020 overgedragen aan Berry en Anneke Teeuwen. De flexibiliteit en de inzetbaarheid van Klapwijk Rioolservice is steviger gewaarborgd en in capaciteit vergroot door de nauwe samenwerking met Teeuwen Infra uit Stolwijk. 

Woningcorporaties en VvE’s
Speciaal voor een Woningcorporatie hebben wij een systeem voor het verzorgen van het complete rioolonderhoud. De huurders/bewoners nemen rechtstreeks contact met ons op voor een afspraak bij rioolproblemen. Dat kan op werkdagen telefonisch en online 24/7. Wij rapporteren maandelijks aan de woningcorporatie wat er door ons op welk moment is uitgevoerd.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Wij ondernemen volgens de triple-P benadering: onze economische prestaties (Profit) bereiken wij met respect voor de sociale kant (People) en daarbij houden we rekening met de ecologische randvoorwaarden (Planet). In het kort houdt dat in dat ons materieel zo min mogelijk CO2 uitstoot, ons kantoor nagenoeg energieneutraal is, alleen biologisch afbreekbare middelen worden gebruikt en verantwoord wordt hergebruikt en gerecycled. Daarnaast zijn we erkend leerbedrijf en bieden we ondersteuning aan plaatselijke verenigingen.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen d.m.v. doorspuiten met hoge druk (wc, doucheputje, gootsteen of hemelwaterafvoer).
Riolering repareren.
Aanleg riolering.

Camera inspectie.
Leidingen opsporen m.b.v. sensor
Opsporen en verhelpen van. stankoverlast m.b.v. rookmachine.
Dakgoten reinigen.

Ons Werkgebied

Wij werken voor bedrijven, particulieren, gemeenten, woningbouwcorporaties, verenigingen van eigenaren enz. Bel ons voor een prijsindicatie of voor een advies/offerte