Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Stolwijk

Klapwijk Rioolservice staat in Stolwijk bekend om zijn ervaren loodgieters. Wij maken een einde aan al uw problemen met uw riolering wanneer u belt naar 0180 - 519 078. U kunt bij ons terecht voor een grote diversiteit aan rioleringswerkzaamheden, zoals de aanleg, onderhoud, renovatie, reparatie en ontstopping van uw riool of afvoer.

De oorzaak van uw rioleringsproblemen
Problemen in uw riolering kunnen verschillende oorzaken hebben. De verstopping kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door jus of andere vette producten die door de afvoer worden gespoeld. Ook etensresten en andere spullen die niet thuishoren in een riool kunnen een verstopping veroorzaken. Dit zijn slechts onschuldige oorzaken die in veel gevallen eenvoudig zijn op te lossen.
Helaas kunt u ook te maken krijgen met een dieperliggende oorzaak. Bij oudere woningen is het bijvoorbeeld mogelijk dat het rioleringsstelsel verouderd raakt en daardoor aan vervanging of renovatie toe is. Maar ook de wortels van bomen kunnen voor roet in het eten zorgen. Wortelingroei is één van de meest vervelende redenen voor een verstopte riolering. Tot slot zorgt ook bodemverzakking voor een vervelende situatie.

Klapwijk biedt de oplossing voor uw probleem
U begrijpt dat een eenvoudige ontstopper of een aanpak met huis-tuin-en-keukenmiddeltjes in veel gevallen geen oplossing zullen bieden. Wellicht wel op korte termijn, maar zeker niet op de lange termijn. Het is daarom verstandig om professionele hulp in te schakelen zodat u voor eens en voor altijd verlost bent van deze problemen. Wat de oorzaak ook is van uw rioleringsprobleem: als Loodgieter in Stolwijk zullen wij hem vinden en voor u oplossen!

Loodgieter Stolwijk nodig?
Problemen met een verstopte afvoer of wc, of ruikt u nare geurtjes uit uw riool? Onze loodgieters begrijpen uw problemen als geen ander en lossen het direct voor u op. Wij snappen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. 

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen