Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Lekkerkerk

Is uw riool, wc of afvoer verstopt? Bel dan naar 0180 - 519 078 en schakel direct Klapwijk Rioolservice in, uw loodgieter in Lekkerkerk. Als loodgietersbedrijf zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar en helpen u zo snel mogelijk van uw rioleringsproblemen af. Onze loodgieters kunt u inschakelen voor aanleg, onderhoud, renovatie, reparatie en ontstopping van uw afvoer en riolering.

De vakmannen van Klapwijk Rioolservice hebben al meer dan 25 jaar aan werkervaring in de omgeving van Lekkerkerk. U kunt zich vast voorstellen dat er geen enkel probleem is dat wij nog niet hebben opgelost. Waar u ook last van heeft in uw woning of bedrijfspand: wij zijn snel ter plekke en komen direct met de juiste oplossing! Zelfs wanneer u geen idee heeft wat de oorzaak is van uw probleem kunnen wij u helpen. Bijvoorbeeld door allereerst een camerainspectie in uw riool uit te voeren. Ook het opsporen van leidingen behoort tot de mogelijkheden.

Meer dan een loodgieter
Naast het verhelpen van verstoppingen in uw rioolstelsel, kunt u ook bij ons terecht voor het repareren, renoveren of vernieuwen van uw riool. Wij leggen zelfs compleet nieuwe rioleringen aan wanneer dat nodig is. Ook reinigen wij dakgoten en regenpijpen, verrichten wij grondwerkzaamheden en straatwerk, legen wij septic tanks en vervangen wij vetputten. U hoort het al: wij zijn meer dan een loodgieter! U kunt bij ons terecht voor talloze oplossingen.

Loodgieter Lekkerkerk nodig?
Klapwijk Rioolservice is uw loodgieter in Lekkerkerk voor al uw rioleringsproblemen. Loopt het water niet goed weg, hoort u rare geluiden uit de afvoer komen of heeft u last van stank? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met onze loodgieters in Lekkerkerk via telefoonnummer 0180 - 519 078 of maak online een afspraak. Wij komen direct uw riool ontstoppen!

Ook in de omgeving van Lekkerkerk zijn wij uiteraard actief als loodgieter. Twijfelt u of wij bij u in de buurt kunnen helpen? Bel ons dan gerust en ontdek de mogelijkheden. We helpen u graag.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen