Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Gouda

Op zoek naar een loodgieter in Gouda? Klapwijk Rioolservice staat 24 uur per dag voor u klaar voor al uw rioleringsproblemen en onderhoudswerk. Zelfs bij hoge spoed helpt een ervaren loodgieter u direct. Bel daarom snel naar onze spoedlijn: 0180 519 078.

Schakel altijd een professional in
Wij vinden het belangrijk om uw afvoerproblemen op te lossen, maar tevens om u voor te lichten met tips over wat wel en niet verstandig is. Zo is het onverstandig om vette producten in de afvoer te spoelen.
Tevens is het niet aan te raden om zelf verstoppingen te verhelpen. Dit kan schade opleveren aan uw riolering. Bovendien ligt er vaak een groter probleem ten grondslag aan uw verstopping; door telkens tijdelijke oplossingen te bedenken, wordt het eigenlijke probleem steeds groter.
Daarom raden wij u aan om een professioneel loodgietersbedrijf in Gouda in te schakelen. Niet alleen om uw huidige rioleringsprobleem op te lossen, maar ook om u van vrijblijvend advies te voorzien over hoe u een verstopping in de toekomst kunt voorkomen. Zo weet u zeker dat u binnen de kortste keren verlost bent van al uw rioleringsproblemen!

Waarom Klapwijk Rioolservice?
Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter in Gouda, heeft u waarschijnlijk een aantal partijen waaruit u kunt kiezen. Dus waarom zou u gaan voor Klapwijk Rioolservice?
Wij zijn gevestigd in Krimpen aan de Lek, dus wij zijn snel bij u op locatie.
Ons rioolbedrijf bestaat al meer dan 25 jaar. Dat betekent 25 jaar aan kennis, ervaring én tevreden klanten in de buurt.
Onze loodgieters staan bekend om hun vakmanschap, heldere uitleg en adviezen en hun praktische, snelle oplossingen.
Bij Klapwijk Rioolservice kunt u rekenen op scherpe tarieven.
U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken om snel een afspraak met ons in te plannen. Handig, want een probleem met uw riolering komt immers nooit gelegen.
Loodgieter Ridderkerk Klapwijk Rioolservice

Loodgieter in Gouda nodig?
Is uw keukenafvoer of wc verstopt? Loopt het water niet meer weg in het doucheputje? Of heeft u last van stank uit uw riool? Klapwijk Rioolservice verhelpt al u rioleringsproblemen. Ons loodgietersbedrijf heeft ervaren loodgieters in dienst en staan direct voor u klaar in Gouda en omstreken. 

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen