Rioolservicemonteur nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Rioolservice  Haastrecht

Weet u zich geen raad met een verstopte wc, afvoer of riool? Bel dan naar 0180 - 519 078 en schakel Klapwijk Rioolservice in, uw rioolservicemonteur in Haastrecht. 
  
Meer dan een rioolservicemonteur
Een reguliere rioolservicemonteur is vaak gespecialiseerd in de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Maar Klapwijk Rioolservice doet meer dan dat! Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in riolering. Ook hierbij verzorgen we zowel de aanleg, als het onderhoud en de eventuele reparatie van (verouderde) rioleringssystemen. Zelfs bij situaties met bodemverzakking kunt u bij onze specialisten terecht.

Wanneer u ons kunt bellen
Problemen met uw riolering kunnen op verschillende manieren aan het licht komen. Zo is het mogelijk dat u een vreemde lucht ruikt in huis die duidt op een probleem met uw riolering. Ook zou het kunnen dat uw gootsteen of uw toilet niet goed meer doorspeelt en dat het water niet wegloopt. Vreemde geluiden in uw afvoer kunnen ook voortekenen zijn van dieperliggende problemen in uw riolering.
Al wanneer u deze voortekenen merkt, kunt u contact met ons opnemen. Hoe eerder u erbij bent, hoe beter. Vaak kunt u de problemen op de korte termijn nog oplossen met huis-tuin-en-keuken-middeltjes, maar de oorzaak van het rioleringsprobleem zul je hiermee niet oplossen. Het kan dus nooit kwaad om een vakman te laten kijken naar uw afvoer.

Waarom kiezen voor Klapwijk Rioolservice?
Het is altijd handig om een specialist in de omgeving te benaderen wanneer u rioleringsproblemen ervaart. Klapwijk Rioolservice is gevestigd in Krimpen aan de Lek, dus wij zijn snel als rioolservicemonteur in Haastrecht en Krimpenerwaard ter plekke.
Een ander voordeel van Klapwijk Rioolservice is dat wij al ruim 25 jaar als zelfstandig rioolbedrijf actief zijn. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat wij over de juiste dosis kennis en ervaring beschikken om u verder te helpen. U kunt 100% rekenen op ons vakmanschap!

Rioolservice Haastrecht nodig?
Klapwijk Rioolservice is uw rioolservicemonteur in Haastrecht voor al uw rioleringsproblemen. Neem vandaag nog contact op om gebruik te maken van onze riooldiensten. Onze rioolservicemonteurs weten voor iedere klus een gepaste oplossing. Problemen waar u zich geen raad mee weet, die lossen wij op! 

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen d.m.v. doorspuiten met hoge druk (wc, doucheputje, gootsteen of hemelwaterafvoer).
Riolering repareren.
Aanleg riolering.

Camera inspectie.
Leidingen opsporen m.b.v. sensor
Opsporen en verhelpen van. stankoverlast m.b.v. rookmachine.
Dakgoten reinigen.