Loodgieter nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Loodgieter Haastrecht

Weet u zich geen raad met een verstopte wc, afvoer of riool? Bel dan naar 0180 - 519 078 en schakel Klapwijk Rioolservice in, uw loodgieter in Haastrecht. 
  
Meer dan een loodgieter
Een reguliere loodgieter is vaak gespecialiseerd in de aanleg, het onderhoud en de reparatie van sanitair, verwarmingsinstallaties en waterleidingen. Maar Klapwijk Rioolservice doet meer dan dat! Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in riolering. Ook hierbij verzorgen we zowel de aanleg, als het onderhoud en de eventuele reparatie van (verouderde) rioleringssystemen. Zelfs bij situaties met bodemverzakking kunt u bij onze specialisten terecht.
Wanneer u ons kunt bellen
Problemen met uw riolering kunnen op verschillende manieren aan het licht komen. Zo is het mogelijk dat u een vreemde lucht ruikt in huis die duidt op een probleem met uw riolering. Ook zou het kunnen dat uw gootsteen of uw toilet niet goed meer doorspeelt en dat het water niet wegloopt. Vreemde geluiden in uw afvoer kunnen ook voortekenen zijn van dieperliggende problemen in uw riolering.
Al wanneer u deze voortekenen merkt, kunt u contact met ons opnemen. Hoe eerder u erbij bent, hoe beter. Vaak kunt u de problemen op de korte termijn nog oplossen met huis-tuin-en-keuken-middeltjes, maar de oorzaak van het rioleringsprobleem zul je hiermee niet oplossen. Het kan dus nooit kwaad om een vakman te laten kijken naar uw afvoer.

Waarom kiezen voor Klapwijk Rioolservice?
Het is altijd handig om een specialist in de omgeving te benaderen wanneer u rioleringsproblemen ervaart. Klapwijk Rioolservice is gevestigd in Krimpen aan de Lek, dus wij zijn snel als loodgieter in Haastrecht en Krimpenerwaard ter plekke.
Een ander voordeel van Klapwijk Rioolservice is dat wij al ruim 25 jaar als zelfstandig rioolbedrijf actief zijn. Daardoor kunt u erop vertrouwen dat wij over de juiste dosis kennis en ervaring beschikken om u verder te helpen. U kunt 100% rekenen op ons vakmanschap!

Loodgieter Haastrecht nodig?
Klapwijk Rioolservice is uw loodgieter in Haastrecht voor al uw rioleringsproblemen. Neem vandaag nog contact op om gebruik te maken van onze loodgietersdiensten. Onze loodgieters weten voor iedere klus een gepaste oplossing. Problemen waar u zich geen raad mee weet, die lossen wij op! 

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen
Riolering repareren
Aanleg riolering
Gootsteen/doucheputje ontstoppen
Camera inspectie
Leidingen opsporen
Septic tank legen/reinigen
Verhelpen van stankoverlast

Aanleg olie/vet afscheider
Aanleg pompputten
Diamant boren
Grondwerkzaamheden
Levering grond en zand
Levering bestratingsmaterialen
Dakgoten reinigen
Regenafvoer reinigen