Rioolservicemonteur nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Rioolservice Krimpen aan den IJssel

Heeft u last van rioleringsproblemen? Bel naar 0180 - 519 078 en wij schieten u te hulp bij het ontstoppen van uw wc of doucheputje, bij lekkages, stank uit uw riool en diverse andere problemen met uw riolering. Alle ongemakken worden vakkundig opgelost door onze rioolservicemonteurs. Klapwijk Rioolservice is uw rioolservicemonteur in Krimpen aan den IJssel.

Zelf oplossen of laten doen door een professional?
Wellicht overweegt u uw verstopte riolering zelf te ontstoppen. Bijvoorbeeld met chemisch ontstoppingsmiddel, een plopper, afwasmiddel of soda. Wij begrijpen dat dit een goedkope optie lijkt, maar veilig is het allerminst.
Door chemische middelen kan uw leiding beschadigd raken. En dat niet alleen: vaak zorgt zelf ontstoppen voor een tijdelijke oplossing van het probleem, terwijl het eigenlijke probleem - een dieper liggende ontstopping - blijft voortbestaan. Wanneer dit niet door een rioolservicemonteur wordt aangepakt, wordt het probleem steeds erger.
Kortom: het is altijd een aanrader om een professioneel bedrijf in te schakelen. Als gecertificeerd rioolservicebedrijf weet Klapwijk B.V. als geen ander hoe rioleringen in elkaar zitten en hoe eventuele problemen efficiƫnt kunnen worden verholpen.

Werkzaamheden rioolservicemonteur Klapwijk Rioolservice
Al meer dan 25 jaar zijn wij actief in de omgeving van Krimpen aan den IJssel. Onze werkzaamheden gaan dan ook verder dan die van een reguliere rioolservicemonteur. U kunt bij de volgende services op onze vakmannen rekenen:

Riolering renoveren, repareren, vervangen of ontstoppen
Vetput / afscheiders vervangen of aanleggen
Leidingen opsporen
Camera inspectie riool
Septic tanks legen
Diamantboren
Straatwerk
Nieuwe riolering aanleggen
Dakgoten reinigen
Grondwerkzaamheden

Ook in de omgeving van Krimpen aan den IJssel zijn wij als rioolservicemonteur actief. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken bij u in de buurt.

Rioolservice in Krimpen aan den IJssel nodig?
Loopt het water niet goed weg, hoort u rare geluiden in de afvoer of heeft u last van stank? Klapwijk Rioolservice komt direct uw afvoer of riool ontstoppen. Neem direct contact op met onze rioolservicemonteurs in Krimpen aan den IJssel via telefoonnummer 0180 - 519 078 of maak online een afspraak.

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen d.m.v. doorspuiten met hoge druk (wc, doucheputje, gootsteen of hemelwaterafvoer).
Riolering repareren.
Aanleg riolering.

Camera inspectie.
Leidingen opsporen m.b.v. sensor
Opsporen en verhelpen van. stankoverlast m.b.v. rookmachine.
Dakgoten reinigen.