Rioolservicemonteur nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Rioolservice Nieuwerkerk aan den IJssel 

Een verzakt riool? Of is een rioolbuis gescheurd? Geen nood! Neem contact op met de werknemers van Klapwijk Rioolservice door te bellen naar 0180 - 519 078 en wij lossen uw probleem op. Graag komen wij naar uw woning of bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel om het riool te repareren of te vervangen.

Wij gebruiken op maat gemaakte apparatuur en geavanceerde voertuigen om een zaak tot de bodem uit te zoeken. Stel, een probleem is erger dan verwacht, dan bespreken we samen met de klant of een deel van het riool moet worden vervangen.
Benieuwd naar onze diensten? Bel of mail ons en wij gaan naar Nieuwerkerk aan den IJssel om uw verstopte riool te ontstoppen of om ervoor te zorgen dat de afvoer weer water doorlaat. Indien er sprake is van een noodgeval, dan zorgen wij ervoor dat we in een mum van tijd bij u zijn om het probleem op te lossen. De reistijd vanaf ons hoofdkantoor naar Nieuwerkerk aan den IJssel is minder dan vijftien minuten.

Camera
Soms is het niet altijd mogelijk om te zien wat het probleem is. Dan duwen wij speciale camera-apparatuur in de rioolbuis om te zien waar de verstopping is. Zo weten we precies waar het probleem zit en kunnen we snel overgaan tot reparatie of vervanging van de buis.

Ontstoppen
Ruikt u een vieze rioollucht? Of is uw afvoer om de haverklap verstopt? Neem dan contact op met ons. Wij hebben kennis van zaken en kunnen vrij snel in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn om het probleem op te lossen. De korte reistijd tussen uw woning of bedrijf en ons bedrijf zorgt voor korte lijntjes en lage kosten.
Woont of werkt u in Nieuwerkerk aan den IJssel en wilt u meer weten over ons bedrijf? 

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen d.m.v. doorspuiten met hoge druk (wc, doucheputje, gootsteen of hemelwaterafvoer).
Riolering repareren.
Aanleg riolering.

Camera inspectie.
Leidingen opsporen m.b.v. sensor
Opsporen en verhelpen van. stankoverlast m.b.v. rookmachine.
Dakgoten reinigen.