Rioolservicemonteur nodig?

Een verstopte riolering beperkt niet alleen de afvoer van uw water, maar ook uw woongenot en dagelijkse bezigheden. Anno nu is een goed werkende afvoer of riolering immers een voorwaarde om comfortabel te kunnen wonen. 

Riool ontstoppen Ouderkerk aan den IJssel

Klapwijk Rioolservice biedt u een 24-uurs service voor het ontstoppen van uw riool in onder andere Ouderkerk aan den Ijssel. Dus wilt u uw riool laten ontstoppen en woont u in Ouderkerk aan den Ijssel? Schakel dan Klapwijk Rioolservice in door te bellen naar
0180 - 519 078. Wij ontstoppen uw riolering binnen een dag!

Oorzaken verstopte riolering
Vroeg of laat krijgt u er mee te maken, een verstopte riolering. U heeft het misschien weleens bij iemand anders gezien en u hoopt dan dat het u nooit overkomt. Een wc die niet meer doorspoelt of een doucheputje dat overstroomt. Met als gevolg nare geurtjes of zelfs waterschade. De meest voorkomende oorzaken van een verstopte riolering zijn ophopingen van zeep- en etensresten, een verouderd rioleringsstelsel, verzakkingen in uw riolering of wortelingroei. U begrijpt dat een verstopte riolering soms lastig op te lossen is. Dus heeft u last van een verstopte riolering en woont u in Ouderkerk aan den Ijssel? Laat uw riool dan ontstoppen door Klapwijk Rioolservice. Klapwijk Rioolservice is gevestigd in Krimpen aan de Lek en ligt op slechts 10 minuten rijden van
Ouderkerk aan den Ijssel.
Wilt u problemen met uw riool voorkomen? Laat dan geregeld onderhoud uitvoeren aan uw riolering door Klapwijk Rioolservice en voorkom dat u voor vervelende situaties komt te staan.

Riool ontstoppen in Ouderkerk aan den Ijssel
Woont u in Ouderkerk aan den Ijssel of omgeving en wilt u uw riool laten ontstoppen? Schakel dan de rioolservice van Klapwijk in. 

Onze diensten

Loopt het water niet meer goed weg, rare geluiden in de afvoer of last van stank?

Riolering ontstoppen d.m.v. doorspuiten met hoge druk (wc, doucheputje, gootsteen of hemelwaterafvoer).
Riolering repareren.
Aanleg riolering.

Camera inspectie.
Leidingen opsporen m.b.v. sensor
Opsporen en verhelpen van. stankoverlast m.b.v. rookmachine.
Dakgoten reinigen.